Usi De Garaj Basculante

7 Mar

De obicei, o usa de garaj este considerate o investitie pe termen lung, motiv pentru care atunci cand cumparati o astfel de usa ar trebui sa tineti cont de renumele companiei producatoare, calitate si termenul de garantie oferit. Principalul avantaj al instalarii unei usi de garaj de calitate il constituie confortul oferit datorat unei functionari optime pe o perioada de cativa zeci de ani.

 

Pe piata veti avea ocazia de a gasi o gama variata de usi de garaj care atrag atentia clientilor datorita caracteristicilor speciale. Unul dintre aceste tipuri de usi de garaj care merita mentionat este usa de garaj basculanta proiectata ca un sistem optim de inchidere a garajelor. Acest tip de usa este fabricat dintr-o foaie de tabla fixata intr-o rama de metal. De obicei, foaia de tabla este din otel zincat de aproximativ 0.6 mm grosime si supusa unui process de vopsire in camp electrostatic. Aveti posibilitatea sa cumparati o astfel de usa de garaj vopsita in nuanta dorita, care sa se armonizeze cu aspectul general al casei dumneavoastra.

 

Fiecare usa de garaj basculanta este prevazuta cu brate care ajuta la balansarea usoara a acesteia, precum si cu pivoti de culisare cu rulmenti care asigura fiabilitatea usii. Deschidere/inchiderea unei usi basculante se realizeaza pe orizontala, fie manual, fie prin intermediul telecomenzii, in cazul in care ati ales o usa de garaj activata electronic. acest process de deschidere/inchidere este usor de realizat, in special, datorita arcurilor de torsiune si a bratelor culisante prevazute de usa. Clientii au, de asemenea, posibilitatea sa opteze pentru ambele modalitati de activare pentru aceeasi usa. La inchiderea usii de garaj basculante se va acorda o atentie deosebita fixarii usii in partea de jos pentru a proteja garajul impotriva intemperiilor sau a tentativelor de intrare prin efractie.

 

In ceea ce priveste dimensiunile disponibile pentru acest tip de usa de garaj, trebuie mentionat faptul ca persoana interesata in achizitionarea unei astfel de usi, va putea alege o usa de dimensiuni de maximum 4 m latime si 3,5 m inaltime. Trebuie mentionat ca aceste usi de garaj sunt foarte rezistente si sunt usor de intretinut, astfel cu ajutorul unei lavete sau a unei carpe puteti curate usa de praf sau murdarie. Pe de alta parte, componentele mecanice ale usii, cum ar fi sinele de ghidare, rolele sau arcurile, trebuie curatate cu o carpa uscata de praf si unse cu vaselina. Usile de garaj basculante sunt extrem de utile si frumoase, asigurand un aspect placut intregii locuinte.

Vezi mai multe despre usi garaj pe site-ul nostru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: