Montarea Unei Copertine

8 Mar

Daca sunteti interesati de achizitionarea unei copertine pentru locuinta dumneavoastra trebuie sa stiti ca acest produs este cea mai buna solutie de protectie impotriva razelor soarelui, dar si a ploii. In plus, aceste sisteme de copertine sunt disponibile intr-o varietate de culori si modele care dau un plus de eleganta aspectului general al cladirii.

Diversitatea utilizarii si nivelul ridicat de confort oferit de aceste sisteme de umbrire, sunt motive in plus pentru cei interesati sa faca o astfel de investitie.

Pentru a fi siguri ca sistemul de copertine ales corespunde necesitatilor dumneavoastra si stilului arhitectural al cladirii ar trebui sa detineti cat mai multe informatii legate de acest subiect. Un lucru important de stiut despre copertine il constituie faptul ca aceste sisteme de umbrire sunt alcatuite dintr-o structura metalica care este supusa unei tehnologii avansate de vopsire pentru a rezista la coroziune si dintr-un material de calitate rezistent la intemperii. La alegerea sistemului de copertine trebuie sa tineti cont si de modalitatea de actionare care poate fi manuala sau electrica, dar si de renumele firmelor specializate in distribuirea unor astfel de sisteme. Inainte de a vorbi cu specialistul unei astfel de firme va trebui sa faceti masuratorile necesare pentru a sti dimensiunea reala a copertinei. Comandand copertinele direct de la firmele distribuitoare de sisteme de copertine, veti putea beneficia si de servicii de montare a acestora, oferindu-va posibilitatea sa va bucurati cat mai repede de avantajele oferite de aceste sisteme de umbrire.

Totusi, daca ati hotarat sa instalati dumneavoastra copertina ar trebui sa stiti montarea unei copertine la ferestrele sau usile locuintei dumneavoastra nu este dificil de realizat, mai ales daca aveti la indemana toate uneltele necesare. Mai mult, acest procedeu de instalare se face fara a deteriora suprafata pe care este montata copertina. In general, timpul de montare a unui astfel de sistem de umbrire este de aproximativ 3 ore, dar poate sa varieze in functie de tipul de copertina ales de client. Spre exemplu, daca ati ales copertine fixe, instalarea lor este extrem de simpla. In primul rand, va trebui sa pozitionati copertina deasupra ferestrei pentru a marca zonele in care se vor da gaurile. Dupa gaurire se vor introduce diblurile si se va fixa copertina cu ajutorul suruburilor, avand grija ca acestea sa fie stranse bine. In schimb, daca ati comandat o copertina care se ruleaza in consola, pasii de urmat sunt usor diferiti, singura diferenta constand in faptul ca va trebui sa fixati mai intai consola si apoi copertina.

Vezi mai multe pe: http://www.scharx.ro/Copertine.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: