Usi de garaj pentru orice spatiu disponibil

5 Apr

Daca iti doresti un detaliu care va face ca intreg spatiul curtii tale sa arate deosebit, indreapta-ti atentia catre garaj, in special, catre usile acestuia. Usile de garaj reprezinta elemente foarte importante care pot influenta aspectul intregului design al casei tale. Alaturi de un design frumos, elegant si bine conturat, aceste usi iti vor aduce o serie larga de caracteristici practice.
Usile pentru garaj realizate de compania Practix au o rezistenta foarte ridicata, ce este caracteristica tutoror produselor firmei, datorita calitatii materialelor. Panourile metalice care intra in alcatuirea usilor pentru garaj sunt umplute cu spuma poliuretanica si ajuta la buna izolare a garajului. Actionarea usilor se efectueaza fie manual, fie electric prin telecomanda, iar deschiderea sau inchiderea lor este silentioasa. Usile pentru garaj sunt privite ca un decor functional care contribuie la realizarea unui spatiu modern si armonios amenajat. Iti poti alege modelul sau culoarea dorita, pentru a-ti personaliza curtea.
Usile sectionale au rolul de a economisi spatiu la intrarea in garaj si pot fi dotate cu o gama larga de accesorii. Usile de tip rulou au cel mai scurt timp de montaj si sunt recomandate garajelor ce au fost deja finisate.
Astfel, cum spuneam optimizarea spatiului poate fi realizata mai ales cu usile de garaj de tip sectional. Acestea nu obtureaza spatiul de la intrarea in garaj. Specialistii nostri vor efectua mai intai masuratorile necesare, urmand apoi sa transmita datele mai departe in fabrica, unde va incepe procesul de productie al usilor.
Daca nu te-ai hotarat de ce fel de ce tip de usa ai nevoie pentru garajul tau, nu ezita sa ceri sfatul specialistilor nostri. Acestia vor propune solutia optima spatiului pe care il detii. Pentru a vedea produsele comercializate de compania noastra si pentru a testa calitatea lor, va asteptam la Showroom-ul din Bucuresti, de pe Strada Lucacesti, numarul 19 A, sector 6, de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 17.00.
Consulta acum oferta Practix de usi de garaj de tip rulou sau sectionale si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri, pentru a afla ce tip de usa se potriveste garajului tau.

Vezi despre usi de garaj pe: http://www.scharx.ro/usigarajsectionale.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: